De Witte Hoeve: Agenda

Agenda


DIT EVENEMENT IS GANNULEERD
Zondag 7 November 2021 – Spirituele Beurs Likrali

De beurzen zijn bedoeld om mensen kennis te laten maken met de vele facetten van spiritualiteit. We proberen een sfeer van gemoedelijkheid en liefde naar onze bezoekers over te brengen. Degene die op zoek zijn naar antwoorden, bevestiging of nieuwsgierig zijn proberen we met ons team van collega’s dat stukje te geven waar ze naar op zoek zijn. Eerlijkheid en respect staan op onze beurzen hoog in het vaandel. Kwaliteit is dan ook erg belangrijk voor ons. Deze beurs opent om 11:00 en sluit om 17:00.

Dit evenement is geannuleerd

Zaterdag 13 November 2021 – Rock at Hoeve British Invasion

 

DIT EVENEMENT IS GEANNULEERD
Zaterdag 11 December 2021 – Rock at Hoeve British Power

Zondag 19 December 2021 – Sixties Music Festival

Op 19 december 2021 wordt in Venray, in de Witte Hoeve een Sixties Music festival gehouden. Dit evenement wat jaarlijks gehouden wordt geniet al vele jaren een grote populariteit, mede door de grote variatie aan muziekstijlen. Het muziekprogramma is inmiddels bekend. The Java Guitars, onvervalste Indorock zoals men dat van hun gewend was. The Java Guitars waarschijnlijk de enige band met de Indorock show. Zij staan voor Rock ’n Roll – Indorock – Ballads in de traditie van de 50’s en 60’er jaren en niet te vergeten hun ‘Ode aan de Tielman Brothers’ en de pioniers van de Indorock gebracht door een muzikant die daadwerkelijk bij de Tielman Brothers hebben gepeeld, “Classic Indorock” met de guitar hero Benny Poetiray.
Windfall heeft een avondvullend repertoire met songs uit de jaren 60, 70 en 80.
Zo komen er songs van de Beatles, Hollies, Fortunes, Doobie Brothers en Beegees voorbij maar ook songs van Dusty Springfield, Pointer Sisters, Cher en Smokie, Status Quo, Tremeloes, Creedence, Cutting Crew en Eagles worden niet vergeten.
Dit festival opent om 15:00 en sluit om 21:00.